Tickets zijn 25€ per stuk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pianoduo | 26 mei

26 mei @ 11:30 - 14:00

Gratis

Muzikanten
Piano – Marte Gerritsma
Piano – Ruben Tekelenburg

Wat wordt er gespeeld
Barber
Mozart
Ligeti
Liszt

Meer over het duo
Ruben Tekelenburg en Marte Gerritsma vormen samen het quatre-mains duo Pianoduo Marten & Marte. Hun jarenlange samenwerking heeft geresulteerd in een perfecte afstemming op elkaar. Pianoduo Marten & Marte richt zich voornamelijk op werken van componisten uit de 20e en 21e eeuw. De naam van het duo is een leuke woordspeling, aangezien ‘Marten’ de tweede naam van Ruben is. Ze betreden voor de tweede keer ons podium in de concertreeks. Hun eerste optreden was een daverend succes, inclusief een uitvoering van de ‘Sacre’. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar dit aanstaande concert!

Meer over Marte
Marte Gerritsma ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor muziek, gestimuleerd door een piano die haar moeder kocht tijdens haar zwangerschap. Haar muzikale reis omvatte lessen van diverse docenten, deelname aan jeugdconcoursen, en zowel piano- als cellospel in orkesten. Ze voltooide haar bachelor met onderscheiding aan het conservatorium van Utrecht en haar master met een 9 aan het ArtEZ conservatorium. Marte is actief in kamermuziek, lesgeven en als begeleider.

Marte’s website: https://www.martegerritsma.nl/

Meer over Ruben
Ruben Tekelenburg is een klassiek pianist uit Voorst, die vanaf zijn twaalfde piano speelt. Hij gaf zijn eerste concert in 2006 en won dat jaar een aanmoedigingsprijs voor jong talent. Ruben volgde de vooropleiding aan het Conservatorium, behaalde prijzen bij het JMCO en het Prinses Christina Concours, en voltooide zijn bachelor- en masterstudie met een 9. Naast pianist is hij ook koordirigent, componist en pianoleraar.

Ruben’s website: https://rubentekelenburg.nl/

————————————————————————————————————

Dit concert vindt plaats op een eerder tijdstip dan gebruikelijk. De inloop begint om 11:30 uur en het concert zelf start om 12:00 uur. U kunt kosteloos parkeren direct voor de locatie. Het is mogelijk om tickets te annuleren tot 7 dagen voor het evenement. We adviseren u om vooraf te reserveren en de betaling ter plaatse te voldoen met gepast geld. De ticketprijs is €25 per persoon.
Bij binnenkomst verwelkomen we u graag met thee, koffie en gebak. Ook na het concert is er gelegenheid om na te praten, onder het genot van thee, koffie, een drankje en gebak. Deze versnaperingen zijn inbegrepen bij de ticketprijs, en bieden tevens een mooie gelegenheid om met de muzikanten in gesprek te gaan. We verheugen ons op uw komst!

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
11:30 - 14:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Concert aan de Zaan
Noorddijk 90
Wormerveer, Noord-Holland 1521PD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Maroeska Metz
Telefoon
+31655848100
E-mail
info@maroeska.com