Tickets zijn 25€ per stuk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Piano & Viool Duo | 16 febr

16 februari @ 20:00 - 21:00

Gratis

Muzikanten
Piano – Ketevan Sharumashvili
Viool – Birthe Blom

Wat wordt er gespeeld
Schumann
Schubert
Rachmaninoff
Piazolla

Meer over Ketevan Sharumashvili
Ketevan Sharumashvili is een van de meest vooraanstaande Georgische pianistes van haar generatie. In 2015 sluit ze haar studie succesvol af bij Naum Grubert en Jan Wijn aan het conservatorium van Amsterdam. Eerder, in 2010, behaalt ze haar eerste Master aan het staatsconservatorium van Tbilisi.In 2011 vervolgt zij haar studie in Hamburg aan de Hochschule für Musik und Theater. Daar legt ze in 2013 het zeer veeleisende ‘Konzertexamen’ excellent af, en behaalt daarmee het diploma Concertpianist. Inmiddels is ze prijswinnares van meerdere internationale competities. Ze won onder andere de ‘Soroptimist Prijs’ bij de Viotti Competition in Vercelli – Italië, ontving de derde prijs bij de Lagny-Sur Marne Competitie in Frankrijk en won de eerste prijs en de ‘Special Price of the Jury’ in the Pianale competition in Duitsland. Ketevan treedt voor de tweede keer op in onze concert serie. De eerste keer waren wij heel erg onder de indruk van haar elegantie, stijl en muzikaliteit, wij zijn blij dat ze weer gaat spelen voor ons.

Ketevan’s website : https://www.ketisharu.com/

Meer over Birthe Blom
Birthe Blom begon haar vioolstudie bij Rudolf Zwartjes. Toen ze 13 was werd ze toegelaten tot het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Repko en Lex Korff de Gidts en Herman Krebbers. Van 2005 tot 2009 studeerde Blom in Lausanne, Zwitserland bij Pierre Amoyal aan het Conservatoire de Lausanne. In 2007 behaalde ze er cum laude zowel het Diplôme de Soliste als haar Postgrad-diploma, toegekend door een internationale jury. Naast vele andere prijzen behaalde zij in 2005 de 1e prijs Oskar Back Vioolconcours (nu: Nederlands Vioolconcours, categorie Oskar Back).

Zij bespeelt de ex Paul Godwin Stradivarius en hanteert daarbij de Sartory-strijkstok van Herman Krebbers, haar beide ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Birthe’s website: https://birtheblom.com/nl/

————————————————————————————————————

Wij hebben standaard een inloop vanaf 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur. U kunt gratis parkeren voor de deur. Het annuleren van tickets is mogelijk tot 7 dagen voor het evenement. Wij raden aan om te reserveren en betaling ter plekke te voldoen met gepast geld. De prijs per ticket bedraagt 25€.
Bij aankomst ontvangen wij u graag met thee, koffie en gebak. Ook na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten onder het genot van thee, koffie, een drankje en gebak. Drank en gebak zijn bij de ticketprijs inbegrepen. Dit biedt ook een mooie kans om met de muzikanten in gesprek te gaan. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Concert aan de Zaan
Noorddijk 90
Wormerveer, Noord-Holland 1521PD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Maroeska Metz
Telefoon
+31655848100
E-mail
info@maroeska.com