Salon Burlesque – New Phoenix Ensemble

Op  21 mei 2021 - 20:00   Met New Phoenix Ensemble

De Italiaanse Letizia Elsa Maula heeft gestudeerd aan de het conservatorium van Bergamo en haar master gedaan aan het conservatorium van Rotterdam. Zij heeft gekozen voor een carrière in de kamermuziek, met uitstapjes, als free-lance orkestmusicus in diverse orkesten in Duitsland, Nederland en Italië. Zij was finaliste voor de Grote kamermuziekprijs in 2015.
Samen met Sylvia Cempini heeft zij het Phoenix ensemble opgericht, zij vormen de harde kern en spelen met aanvulling van viool en piano een afwisselend repertoire. Sylvia Cempini werd geboren in Recanati, Italië, in een familie van professionele musici. Ze begon op haar vierde met cellospelen in München, waar ze lessen van o.a. Rupert Buchner, Anja Fabricius en Hanno Simons kreeg.
In 2015  haalde ze haar Bachelor diploma aan de  Artez Hogeschool voor de Kunsten en rond daarna haar studie met een Master diploma bij Herre Jan Stegenga aan het Rotterdams Conservatorium af, alwaar zij Letizia heeft ontmoet. Zij speelt in diverse orkesten en is ook regelmatig als docent en solist te horen op festivals en solo-recitals in Duitsland, Italië,Nederland en Frankrijk.
Het is de tweede keer dat zij optreden in Concertaandezaan, wij verheugen ons op dit concert van twee jonge enthousiaste musici.

Mozart: Duo K423
Adagio
Larghetto
Rondó

Beethoven: Duo n.3
Allegro Sostenutto
Larghetto
Rondó

Poulenc: Sonata
Pezzi Burlesque tra vari Galop, Polka e arie della “Bella Epoque

Conessons: Disco Toccata